Airco onderhoud in Nuenen

De airco is een belangrijk onderdeel van de comfort in de auto. Airco onderhoud zorgt ervoor dat er geen nare geuren ontstaan door achterstallig onderhoud. Airco onderhoud is in de winter essentieel voor veiligheid. Tevens zorgt het ervoor dat de ramen niet beslaan en daardoor een transparante blik op de weg geeft. Airco onderhoud in Nuenen kunnen wij voor u verzorgen.

Checken van de airco doen wij al vanaf € 8,95. Voor deze prijs wordt gecontroleerd of de airco juist werkt. Tijdens deze servicebeurt wordt het koudemiddel van de airco vervangen én gerecycled. De prijs kan variëren afhankelijk van het benodigde koelmiddel. Voor meer informatie kan u altijd langs Vakgarage van den Wildenberg aan Europalaan 2 in Nuenen rijden. Wij zijn ook te bereiken op telefoonnummer (040) 2831774 of via de mail op info@vakgaragevandenwildenberg.nl. 

Maak nu een afspraak!

Handige tips voor het gebruik van de airco in uw auto

Met deze tips kan u de airco in topconditie houden en energie besparen:

   Probeer de warmte in uw auto eerst te minderen door de ramen en deuren op te zetten. Op deze manier kan de warmte afnemen en kost het minder energie van de auto. 
   Schakel de airco uit wanneer u vlakbij uw bestemming bent. Op deze manier voorkomt u condens op de ramen wat kan leiden tot schimmel.
   Laat uw airco eens per week circa 10 minuten lopen. Op deze manier voorkomt u lekkage door uitdroging.

   Geef uw auto jaarlijks een gratis aircocheck van Vakgarage van den Wildenberg!